Over ons

Kanker doet veel met je, zowel fysiek als mentaal. Dit heeft gevolgen voor je dagelijks leven en voor de mensen om je heen: je partner, je kinderen, familie en vrienden. Misschien heb je hier vragen over, of wil je begeleiding om er beter mee om te gaan. Het oncologiezorgnetwerk Apeldoorn e.o. kan je helpen, door dichtbij huis zorg en hulp te bieden tijdens en na de medische behandeling van kanker.

Oncologiezorgnetwerk Apeldoorn en omgeving is het oncologiezorgnetwerk waar verschillende partijen en (zorg)professionals uit de regio Apeldoorn, Vaassen, Epe en Eerbeek samenwerken. We werken aan het zichtbaar maken en verder verbeteren van de medische, paramedische en niet-medische oncologische zorg in de regio Apeldoorn en omgeving. Zo steunen wij mensen met kanker en hun naasten. Oncologische zorg gaat voor ons niet alleen om het overleven van de ziekte. De kwaliteit van leven tijdens en na kanker is net zo belangrijk: een goede fysieke conditie hebben, meedoen in de maatschappij, het dagelijks functioneren, mentaal gezond zijn en zingeving.

Hoe kun je je als zorgverlener aanmelden bij het netwerk

Wil je meer informatie over deelname als zorgverlener aan dit oncologiezorgnetwerk?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

naar het formulier

Onze aanpak

We borgen de kwaliteit van zorg en ondersteuning voor mensen met en na kanker in de regio Apeldoorn een omstreken samen met de Verwijsgids Kanker van IKNL. Op onze website zijn professionals herkenbaar met het VK tekentje als ze zijn opgenomen in de Verwijsgids Kanker en daarmee aan de kwaliteitscriteria van de beroepsorganisatie voldoen.

= Opgenomen in de verwijsgidskanker

Verwijzing en vergoeding

Mogelijk is er een verwijzing van je huisarts of specialist nodig bij een aantal zorgverleners. Je zorgverlener zal je hierover informeren. Afhankelijk van je zorgverzekering en je zorgverleners worden de kosten vergoed. Neem vooraf contact op met je zorgverzekeraar om te vragen of je de kosten vergoed krijgt.